19 вересня 2014 року ABA Section of International Law за організаційної підтримки ICC Russia проведе шосту щорічну конференцію «Вирішення міжнародних комерційних спорів: країни СНД»

Це ключовий захід для судових і корпоративних фахівців, фахівців в галузі арбітражу, суддів, представників науки та бізнес-спільноти.

Конференція об’єднає провідних представників світового юридичного співтовариства для обговорення актуальних питань в рамках насиченої ділової програми.

Теми дискусій :

  • Об'єднання вищих судів: наслідки для відправлення правосуддя, вирішення комерційних суперечок і міжнародного арбітражу в Росії;
  • Як домогтися розгляду спору з учасником з СНД в іноземному суді: звернення до питань персональної юрисдикції та Forum Non Conveniens;
  • Питання етики при вирішенні спорів: що можна і чого не можна робити в Росії і за кордоном;
  • Суд з інтелектуальних прав: підсумки першого року роботи;
  • Специфіка корпоративних спорів у країнах СНД: управління конфліктами і спадкоємність поколінь акціонерів;
  • Погляд in-house юристів на вирішення спорів з учасником з СНД.

Протягом декількох років форум є унікальним майданчиком для встановлення і розширення зв'язків між юристами багатьох країн.

Ми раді повідомити, що для членів УАА є можливість реєстрації зі знижкою. Для цього, необхідно реєструватися через прикріплену форму.

Більш детальна інформація про конференцію та реєстрацію:

http://ambar.org/moscow2014

http://www.iccwbo.ru/actions/462/

http://www.americanbar.org/calendar/2014/09/2014-aba-moscow-dispute-resolution-conference.html

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи