5-я щорічна конференція «Вирішення міжнародних спорів за участю компаній Росії та СНД»

28-29 січня 2016
The Kensington Close Hotel, Лондон

С5 запрошує Вас взяти участь у роботі 5-ї щорічної конференції «Вирішення міжнародних спорів за участю компаній Росії та СНД», в ході якої Вам будуть запропоновані практичні поради та рішення з питань вирішення спорів у судовому та міжнародному арбітражному розгляді.

Відомі юристи, арбітри і адвокати з різних юрисдикцій поділяться досвідом успішного вирішення спорів та приведення у виконання судових актів і арбітражних рішень в сферах невиконання договорів у зв'язку з дією режиму санкцій, а також захисту бізнесу в суперечках з державою та / або держкомпаніями.

Зареєструйтесь вже сьогодні та дізнайтеся про те, як запобігти, врегулювати і виграти транскордонні суперечки в умовах посилення санкцій та ембарго.

ПЛЮС! Візьміть участь у пост-конференційному практичному семінарі: "Як успішно профінансувати процес міжнародного арбітражу та судового розгляду"

Для реєстрації, подзвоніть +44 (0)20 7878 6888, або зареєструйтесь онлайн

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи