АНОНС: ІІІ Арбітражна Школа

Українська Арбітражна Асоціація та Ліга Студентів АПУ запрошують українських та іноземних студентів та молодих юристів взяти участь у III Арбітражної школі, яка проходитиме в Києві 4-8 травня 2015 в офісах провідних українських та міжнародних юридичних фірм. Арбітражна школа відкрита для українських та іноземних студентів четвертого і п'ятого курсів, студентів магістерських програм, а також аспірантів, викладачів і молодих практикуючих юристів. Фіналісти ІІ Стипендіального конкурсу письмових робіт з міжнародного арбітражу мають переважне право участі у Школі. Кількість учасників обмежена до 30 осіб.

Інтенсивна п'ятиденна програма включатиме базові та спеціалізовані курси з арбітражу. Навчання буде проводитися у формі лекцій, інтерактивних практичних занять, mock case та екскурсій в МКАС при ТПП України. Викладачами школи виступатимуть іноземні та українські фахівці у сфері міжнародного арбітражу. Робоча мова школи-англійська.

На сьогоднішній день такі спікери підтвердили свою участь:

Тренери Mock Case:

  • Володимир Яремко та Оксана Карел, Arzinger, Київ, Україна
  • Микита Нота та Оксана Варакіна, Avellum Partners, Київ, Україна

Реєстрація на програму триває з 25 березня 2015 року до 20 квітня 2015 року. Кандидати повинні надіслати  на електронну пошту  arbitration@ligauba.org.ua  з темою листа: «Arbitration School 2015» заповнену аплікаційну форму та есе на тему “Standard of proof in international arbitration”  англійською мовою (до 1000 слів).

Вартість участі у Школі складає 250 грн. для членів/кандидатів у члени УАА, 350 грн. для членів Ліги студентів АПУ та 450 грн. для інших учасників.

У разі виникнення запитань, звертайтесь, будь ласка, до організаційного комітету за електронною адресою arbitration@ligauba.org.ua. Контактна особа – Михайло Солдатенко.

Президент УАА Тетяна Сліпачук зазначае, що: "Проведення арбітражної школи стає доброю традицією для Української Арбітражної Асоціації та Ліги студентів АПУ. Дана школа є гарною можливістю для молодих юристів отримати базові знання з міжнародного арбітражу від провідних українських та іноземних юристів. Українська Арбітражна Асоціація пишається тим фактом, що ми приділяємо все більше і більше уваги освітнім заходам для студентів. "

Координатори школи Олена Перепелинська та Ярослав Петров (Член Правління і Генеральний Секретар УАА відповідно) зазначають: "Ми дуже раді анонсувати третю арбітражну школу. Було приємно чути багато позитивних відгуків від учасників попередніх шкіл. При складанні програми школи ми намагалися взяти все краще з минулого року, врахувати побажання учасників і зробити заняття ще більш інтерактивними та цікавими. За прикладом минулого року програма школи включатиме як теоретичну, так і практичну частину."

Програма

Mock Case Directions

Mock Case Preparatory Materials

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи