II МІЖНАРОДНІ АРБІТРАЖНІ ЧИТАННЯ ПАМ'ЯТІ АКАДЕМІКА І.Г. ПОБІРЧЕНКО

13 листопада 2014 Міжнародний комерційний арбітражний суд і Морська арбітражна комісія при Торгово-промисловій палаті України провели II Міжнародні арбітражні читання пам’яті академіка І.Г. Побірченка.

На обговорення Арбітражних читань була винесена одна тема: «Арбітражна угода: базові принципи і сучасні тенденції», що дало можливість двадцяти доповідачам з України, Білорусі, Нідерландів, Польщі, Сербії та Фінляндії на 4-х сесіях глибоко і всебічно її висвітлити.

У Арбітражних читаннях взяли участь понад 100 учасників, серед яких були представники академічної та вузівської науки, корпоративні юристи, представники юридичних фірм, адвокати, практикуючі у галузі зовнішньоекономічної діяльності та міжнародного комерційного арбітражу, представники регіональних торгово-промислових палат, арбітри МКАС і МАК при ТПП України, студенти юридичних факультетів київських вузів.

У роботі Арбітражних читань активну участь взяли представники судової влади України: Голова та заступник Голови Вищого господарського суду України, заступник Голови Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, судді місцевих та апеляційних судів та ін., що додало конференції особливий інтерес і практичну значимість.

За підсумками обговорення питань учасники Арбітражних читань прийняли Резолюцію, текст якої буде опублікований найближчим часом.

Матеріали Арбітражних читань будуть опубліковані окремою збіркою.

Документи для завантаження:

  1. Програма Арбітражних читань
  2. Презентації доповідей

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи