IV Міжнародний юридичний форум та Конкурс з міжнародного торгового права та міжнародного комерційного арбітражу ICC Lex Mercatoria

28-30 листопада 2015 в Мінську (Білорусь) відбудеться IV Міжнародний студентський конкурс з міжнародного торгового права та міжнародного комерційного арбітражу ICC Lex Mercatoria, організаторами якого є: юридичний факультет Білоруського державного університету, Міжнародний арбітражний суд ICC (Париж), Міжнародний арбітражний суд при Білоруській ТПП, Російський національний комітет ICC (ICC Russia), ГО «Білоруський республіканський союз юристів» і ТОВ «ЮрСпектр».

Міжнародний студентський конкурс ICC Lex Mercatoria покликаний сприяти популяризації міжнародного комерційного арбітражу як альтернативного способу вирішення комерційних спорів. Змагання студентських команд буде присвячено вирішенню підготовленої Міжнародним арбітражним судом ICC навчальної справи на підставі Арбітражного регламенту ICC, інших документів ICC, а також практики Міжнародного арбітражного суду ICC.
27 листопада 2015 напередодні Конкурсу за традицією відбудеться Міжнародний юридичний форум, в якому візьмуть участь експерти у сфері міжнародного арбітражу - партнери провідних юридичних фірм, міжнародні арбітри, діячі науки.
Головною темою Міжнародного юридичного форуму стане застосування санкцій та їх вплив на невиконання контрактних зобов'язань. В рамках Форуму також відбудеться обговорення таких питань, як неупередженість і незалежність арбітра, порядок подання заяви про відвід.
Форум стане майданчиком для обговорення проблемних питань права експертами міжнародного арбітражу, а також безсумнівно принесе користь учасникам Міжнародного студентського конкурсу. Учасники ICC Lex Mercatoria 2015 отримають безцінний досвід, а кращий спікер зможе пройти літнє стажування в юридичній фірмі Baker & McKenzie.

Чекаємо ваші попередні заявки на участь у Форумі та Конкурсі!

Контакти для направлення попередніх заявок від команд
та отримання додаткової інформації про заходи:
Телефони: + 375-17-202-83-68,
+ 375-29-681-39-66 (Ксенія Нефагіна);
Електронна адреса: ptp@urspectr.info (з позначкою ICC Lex Mercatoria).

З інформацією про IV Міжнародний студентський конкурс ICC Lex Mercatoria можна ознайомитися на офіційній інтернет-сторінці конкурсу: http://www.law.bsu.by/site/?64 

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів