Про Асоціацію

Українська Арбітражна Асоціація – неприбуткова громадська організація, яка об’єднує юристів, не залежно від їх належності до тієї чи іншої юрисдикції, які професійно займаються або цікавляться практикою розгляду спорів у міжнародному арбітражі.

Членство в Українській Арбітражній Асоціації відкрито для всіх осіб, які мають вищу юридичну освіту, мають професійний інтерес до практики міжнародного арбітражу та розділяють мету і задачі створення Асоціації.

Основні завдання Асоціації в просуванні України і, зокрема, м. Києва, як місця проведення міжнародного арбітражу, наданні сприяння та підтримка інтересу до практики міжнародного арбітражу як способу вирішення транскордонних спорів, сприяння поширенню знань і досвіду вирішення спорів у порядку міжнародного арбітражу, а також в посиленні співпраці та обміну досвідом фахівців практики з усього світу.Українська Арбітражна Асоціація не є арбітражною інституцією. Більш того, вона активно співпрацює з МКАС при ТПП України та іншими арбітражними інституціями, а також аналогічними профільними асоціаціями з питань розвитку та просування міжнародної арбітражної практики.

Українська Арбітражна Асоціація запрошує практиків та осіб, зацікавлених у розвитку практики міжнародного арбітражу, до активної співпраці в якості членів і кандидатів в члени Асоціації.

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи