23 січня 2017 року відбудеться Панельна дискусія «Реформа та розвиток арбітражних інституцій в Україні»

Шановні члени УАА та всі зацікавлені! Повідомляємо, що 23 січня 2017 року (понеділок) відбудеться панельна дискусія з питань реформи та розвитку арбітражних інституцій в Україні. Захід організовано в рамках Проекту Ради Європи «Підтримка впровадженню судової реформи в Україні» спільно з Комітетом Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя і Вищим господарським судом України.

В ході круглого столу обговорюватимуться основні перешкоди ефективному функціонуванню внутрішнього та міжнародного комерційного арбітражу в Україні. Буде презентоване дослідження, підготовлене національним експертом Проекту, щодо вдосконалення функціонування арбітражу в Україні, після чого учасники дискусії зможуть обмінятись думками стосовно запропонованих у дослідженні ідей.

 

Захід покликаний сформувати рекомендації щодо наступних кроків для вдосконалення функціонування арбітражних інституцій в Україні.

 

Дата: 23.01.2017

Час: 09.30 - 16.15  

Місце: готель  “Хрещатик Київ”, за адресою: вул. Хрещатик, 14, м. Київ.

Контакт для реєстрації: Інна Ліньова, Project Officer at Council of Europe Office in Kyiv, Tel.: +380 44 4253370 (ext.110), e-mail: Inna.LINIOVA@coe.int

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи