Міжнародна конференція «Сучасні тенденції в арбітражному законодавстві та регламентах» Варшава Польща

Центр з вирішення спорів юридичного факультету Варшавського університету запрошує Вас на міжнародну конференцію на тему «Сучасні тенденції в арбітражному законодавстві та регламентах “, яка відбудеться 12 лютого 2014 у Варшавському університеті.

Низка юрисдикцій нещодавно запровадила зміни до свого арбітражного законодавства. У той же час, деякі арбітражні інституції прийняли нові регламенти. Як ці нові норми впливають на арбітражну практику? Чи є вони фундаментальними, чи суто поверховими? Як національні законодавці змагаються за те, щоб бути найсучаснішими та дружніми до арбітражу? Як арбітражні інституції конкурують одна з одною та реагують на сучасні виклики? Які тенденції та міжнародні стандарти регулювання в арбітражі є найсучаснішими на сьогодні?

Ці та багато інших питань будуть розглянуті  на конференції визнаними доповідачами з ряду країн, зокрема Австрії, Бельгії, Данії, Франції, Польщі, Португалії, Румунії, Росії, Швейцарії та України.

Участь у  конференції є безкоштовною. Конференція відкрита для всіх за умови попередньої реєстрації на conference.warsaw@gmail.com

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи