Українська Арбітражна Асоціація та Міжнародний центр з врегулювання спорів підписали Меморандум про співпрацю

29 січня 2015 Українська Арбітражна Асоціація та Міжнародний центр з врегулювання спорів (Міжнародний підрозділ Американської Арбітражної Асоціації) підписали Меморандум про довгострокове співробітництво, направлений на розвиток міжнародного комерційного арбітражу, медіації та інших форм альтернативного вирішення спорів.

Меморандум передбачає співпрацю і взаємодопомогу сторін у просуванні різних форм альтернативного вирішення спорів як засобів врегулювання спорів, що виникають з міжнародних комерційних угод.

Співпраця також направлена на обмін інформацією в різних її формах, у тому числі лекції, публікації, а також технічну допомогу в організації арбітражних подій.

Американська арбітражна асоціація (AAA), є некомерційною організацією з офісами по всім Сполученим Штатам. AAA має довгу історію і досвід в галузі альтернативного вирішення спорів, надання послуг для приватних осіб і організацій, які хочуть вирішити конфлікти в позасудовому порядку.

Роль AAA в процесі вирішення спорів полягає у веденні справ, починаючи від подачі документів, закінчуючи закриттям справи. AAA надає адміністративні послуги в США і за кордоном, через Міжнародний центр з врегулювання спорів (ICDR). Адміністративні послуги AAA і ICDR включають надання допомоги у призначенні посередників і арбітрів, організацію слухань, а також надання користувачам інформації про методи врегулювання спорів, включаючи медіацію.

Заснований в 1996 році як глобальний підрозділ Американської Арбітражної Асоціації, Міжнародний центр з врегулювання спорів (ICDR) надає послуги конфлікт-менеджменту в більш ніж 90 країнах з персоналом, який вільно спілкується на 12 мовах. Маючи міжнародний склад експертів, сотні незалежних арбітрів та посередників, а також глобальні угоди про співпрацю, ICDR забезпечує гнучкість процесу в широкому спектрі галузей промисловості і геополітичних питань. (www.icdr.org)

Українська Арбітражна Асоціація, неприбуткова громадська організація, створена у вересні 2012 року, спрямована на сприяння створенню позитивного іміджу України як місця арбітражу для вирішення комерційних спорів шляхом розвитку напрямків, форм і засобів взаємовигідного співробітництва фахівців України та інших країн в галузі арбітражу, сприяння вдосконаленню та популяризації арбітражу в Україні, розвитку міжнародного співробітництва в сфері арбітражу. УАА об'єднує юристів, незалежно від їх приналежності до тієї чи іншої юрисдикції, які професійно займаються або цікавляться практикою розгляду спорів у міжнародному арбітражі. (www.arbitration.kiev.ua)

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів