В Україні вийшла нова книга з міжнародного арбітражу: Галущенко Г.В. «Міжнародне інвестиційне право і арбітраж»

Шановні колеги,
Ми раді представити Вам нову українську публікацію в сфері міжнародного арбітражу «Міжнародне інвестиційне право і арбітраж», автор - Галущенко Г.В.

 

 «Міжнародне інвестиційне право і арбітраж», автор- Галущенко Г.В.

 

Книга охоплює ключові питання міжнародного інвестиційного права та арбітражу. У книзі розглядаються генеза та джерела міжнародного інвестиційного права, а також положення міжнародних угод про сприяння та взаємний захист інвестицій, в тому числі визначення понять "інвестор", "інвестиції", встановлені інвестиційні режими і останні тенденції таких угод у світі. Особлива увага приділяється практиці інвестиційного арбітражу, в першу чергу України як сторони інвестиційних спорів. Додаток також включає в себе міжнародно-правові документи, що стосуються міжнародного інвестиційного права та арбітражу.

Видання призначене для студентів, аспірантів, лекторів, юристів.

Видавництво: «Алерта»

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи