6-а конференція DIS Baltic Arbitration Days

Як один із медіа-партнерів заходу, Українська Арбітражна Асоціація рада оголосити, що реєстрація на 6-у конференцію DIS Baltic Arbitration Days відкрита. Конференція буде проходити 1-2 червня 2017 року в Ризі, Латвія.

Комерційний арбітраж за участю держав або державних підприємств

Цільові країни: Іран, Росія, Туреччина, Україна

 

1-2 червня 2017

Рига, Латвія

 

З 2012 року Балтійська регіональна група Арбітражного інституту Німеччини спільно з Ризькою вищою юридичною школою щорічно організовують конференцію DIS Baltic Arbitration Days, захід світового рівня, який збирає понад сто експертів з арбітражу з більш ніж з 22 країн. Захід залучає практикуючих юристів в галузі вирішення спорів, арбітрів, адвокатів, науковців, студентів, а також керівників підприємств з цілої низки країн.

Шоста щорічна конференція пройде в Ризі, Латвія, з четверга по п'ятницю (1-2) червня 2017 року в приміщенні Ризької вищої юридичної школи. З огляду на значну різноманітність тем, пов'язаних з постійним розвитком арбітражу, в цьому році міжнародні експерти будуть читати лекції, робити доповiдi щодо окремих юрисдикцiй, а також візьмуть участь в панельних дискусіях  з конкретних питань у зв'язку з основною темою конференції - Комерційний арбітраж за участю держав або державних підприємств в Ірані, Росії, Туреччині та Україні. Програма заходу додається.

Учасникам конференції, крім дискусії, зможуть насолодитися екскурсією по Ризі, приморською вечерею в Юрмалі, а також святковим вечором з нагоди закриття заходу із захоплюючим видом на Ригу. Для подорожуючих з подружжям буде запропонована спеціальна програма, що охоплює відвідування музеїв та архітектурних пам'яток.

При ранній реєстрації до 25 квітня 2017 року діють знижки.

Щоб зареєструватися для участі в конференції, заповніть наступну форму: https://goo.gl/forms/IdoHRdzqQALGtTWm1

і повідомте організатора по електронній пошті: diana.dauksa@bnt.eu після заповнення реєстраційної форми.

Додаткову інформацію можна отримати на веб-сайті заходу: www.balticarbitration.com

Або на сторінці заходу в Facebook: www.facebook.com/BalticArbitrationDays

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів
Немає заходів у наступні 30 днів