Конференція С5 Міжнародні спори та повернення активів для юрисдикції Росії та країн СНД– 30-31 січня 2018 – Лондон

ЛОНДОНСЬКА ПРОВІДНА НЕЗАЛЕЖНА КОНФЕРЕНЦІЯ ЩОДО РОЗВ’ЯЗАННЯ СПОРІВ ТА ПОВЕРНЕННЯ АКТИВІВ, ЩО ОХЛОПЛЮЮТЬ ЮРИСДИКЦІЇ РОСІЇ ТА КРАЇН СНД

Сторони із Росії та країни СНД та їхні радники, які знаходяться в пошуку правових  гарантій для свого транскордоного бізнесу, повинні бути в курсі останніх засобів правового захисту, необхідних для успішного вирішення спорів та повернення міжнародних активів.

Забезпечення безпреревної та одночасної співпраці з юристами в різних юрисдикціях є ключем до того, щоб не тільки виграти спір та отримати компенсацію, але й досягти цього з найменшими можливими витратами та більшою ефективністю.

Приєднуйтесь до нас на 7у щорічну Міжнародну Конференцію щодо врегулювання спорів та  відновлення активів  C5’ , щоб співпрацювати з найдосвідченішими юристами з питань  розв'язання спорів з Російської Федерації та країн СНД. Це Ваша можливість зустрітися з провідними юристами, адвокатами та іншими галузевими партнерами з питань співпраці у справах транскордонного співробітництва.  

Члени Української Арбітражної Асоціації мають право на ексклюзивну знижку у розмірі 15% від поточної вартості конференції. Реєструйтесь – та надішліть наступний код при реєстрації,  щоб застосувати Вашу знижку: D15-999-UAA18.

Будь ласка, надсилайте електроні листи Rachel на адресу r.lee@c5-online.com  для подальших запитів.

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів
Немає заходів у наступні 30 днів