Запрошення на DIS Baltic Arbitration Days

Конференція DIS Baltic Arbitration Days проводиться з 2012 року. Це подія світового рівня, яку щорічно відвідують більше сотні експертів з арбітражу з 22 країн. Вона привертає увагу практикуючих юристів в галузі вирішення спорів, арбітрів, адвокатів, науковців, студентів, а також керівників підприємств з різних країн.

Сьома щорічна конференція відбудеться в Ризі (Латвія) з четверга по п'ятницю (14-15 червня) 2018 року в приміщенні Стокгольмської школи економіки в Ризі. З огляду на величезну кількість тем, пов'язаних зі сферою арбітражу, яка постійно розвивається, в цьому році конференція буде присвячена 60-ти річчю Нью-Йоркської Конвенції (Конвенція про визнання і виконання іноземних арбітражних рішень), а також арбітражу в корпоративних спорах в таких країнах як Ірландія, Росія, Великобританія та Україна.

Окрім дискусій, учасникам конференції надається можливість насолодитись екскурсією з гідом по Ризі, приморською вечерею в Юрмалі, а також святковою вечерею під час круїзу по Західній Двіні. Для тих, хто подорожує подружжям, програма включає відвідування музеїв та архітектурних пам'яток.

Судді Державних судів, а також викладачі та студенти з державних університетів всіх країн можуть безкоштовно брати участь у сесіях конференції.

Зверніть, будь ласка, увагу, що для студентів з країн СНД, України, Грузії і Туркменістану, доступні стипендії для покриття вартості проїзду.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

ОЗНАЙОМИТИСЬ З ПРОГРАМОЮ ЗАХОДУ

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ ПРО КОНФЕРЕНЦІЮ

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи