Про премію Gillis Wetter Memorial

Ми раді запросити Вас представити есе для участі в Gillis Wetter Memorial Prize

Доктор Gillis Wetter був автором багатьох вагомих текстів з міжнародного арбітражу, зокрема "Міжнародного арбітражного процесу" (1979), і був одним з перших справжніх великих міжнародних арбітражних юристів сучасності. Він запам’ятався, зокрема, за "доброзичливу руку допомоги" для тих студентів та молодих юристів, які прагнуть знайти свій шлях у світі міжнародного арбітражу. Його передчасна смерть в 1995 році стала великою втратою для  його друзів і колег, і загалом для розвитку міжнародного арбітражу.

Щоб вшанувати його роль як вченого і педагога в галузі міжнародного арбітражу, LCIA в 1996 році заснували щорічну премію Gillis Wetter Memorial.

Есе

Молоді юристи та студенти віком до 40 запрошуються представити есе з питань, що виникають у сфері міжнародного арбітражу. Питання можуть стосуватися приватної (комерційної) або суспільної практики, есе має бути 6000 слів або менше (включаючи виноски).

Приз

Переможець конкурсу отримає приз на суму не менше 5000 фунтів стерлінгів, а його/її есе буде опубліковано в Arbitration International.

Судді

Есе оцінюватимуться групою з п'яти визначних експертів в галузі міжнародного арбітражу, під головуванням професора Willaim W Park (головний редактор Arbitration International і президент Лондонського міжнародного третейського суду) та за сприяння співголів YIAG.

Правила конкурсу

Перед тим як брати участь у конкурсі, будь ласка, прочитайте повні правила на сайті LCIA.

Щоб представити есе, будь ласка, увійдіть в свій аккаунт YIAG на веб-сторінці Gillis Wetter Memorial Prize та натисніть “Відправити есе” в меню зліва.

Усі есе мають бути підтверджені онлайн, через веб-сайт LCIA, www.lcia.org

Есе не будуть прийняті в будь-який інший спосіб.

Крайній термін

Крайній термін подачі заявок -15 листопада 2014 (опівночі за Гринвічем).

Право на участь

Ви маєте право подати есе для участі в Gillis Wetter Memorial Prize в якості члена рупи Young International Arbitration ("YIAG"). 

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи