Новини

Робоча група з удосконалення арбітражного законодавства України завершила черговий етап роботи

З радістю повідомляємо, що 23.12.2019 Робоча Група з удосконалення арбітражного законодавства України направила свої пропозиції до Комісії з питань правової реформи.

III Конкурс РАА з Арбітражу Онлайн

Шановні колеги, раді повідомити Вам, що Арбітражна Асоціація (РАА), РАА25 і факультет права НДУ ВШЕ з радістю повідомляють, що вже визначено переможців онлайн-раундів III Конкурсу РАА

V Всеукраїнський конкурс письмових робіт з міжнародного комерційного арбітражу

Цікавитеся міжнародним комерційним арбітражем та усім, що ним пов’язано, і прагнете поглибити свої знання у цій сфері? Марите роботою у міжнародній юридичній фірмі, та не знаєте, як справити позитивне враження на роботодавця? Тоді участь у V Всеукраїнському конкурсі письмових робіт з міжнародного комерційного арбітражу – чудова можливість для Вас заявити про себе!

Увага! Конкурс з Арбітражу Онлайн для студентів

РАА і РАА25 вдруге проведуть студентський конкурс з арбітражу.

ІV Всеукраїнський конкурс письмових робіт з міжнародного комерційного арбітражу

УВАГА!! Термін прийому робіт продовжено до 6 березня!!!!!! Якщо Ви захоплюєтеся міжнародним комерційним арбітражем, бажаєте зарекомендувати себе перспективним спеціалістом в очах майбутнього роботодавця, мрієте працювати в міжнародній юридичній фірмі, тоді ви неодмінно маєте взяти участь у ІV Всеукраїнському конкурсі письмових робіт з міжнародного комерційного арбітражу, який спільно організовується Лігою студентів ВГО «Асоціація правників України» та ГО «Українська Арбітражна Асоціація».

ICC Lex Mercatoria - 2016: Вперше студентський конкурс з міжнародного комерційного арбітражу та міжнародного торгового права відбувся 2-а мовами

25–28 листопада 2016 року в Мінську на базі юридичного факультету Білоруського Державного Університету відбувся V Міжнародний студентський конкурс ICC Lex Mercatoria з міжнародного комерційного арбітражу та міжнародного торгового права. Українська арбітражна асоціація традиційно долучилась до організації та підтримки конкурсу, виступивши його інформаційним партнером. Члени УАА увійшли й до складу арбітрів Lex Mercatoria, доєднавшись до представників Міжнародного арбітражного суду ICC (Париж), арбітрів Міжнародного арбітражного суду при БелТПП, тренерів команд, партнерів та юристів міжнародних юридичних компаній.

Українська Арбітражна Асоціація вітає українську команду з успішним виступом на ІІІ Міжнародному студентському конкурсі ICC Lex Mercatoria

Українська Арбітражна Асоціація (УАА) щиро вітає команду Київського національного університету імені Тараса Шевченка (“КНУ ім. Т. Шевченка”) та її тренера Микиту Ноту, юриста ЮФ Авеллум Партнерс, із здобуттям високих результатів на III Міжнародному студентському конкурсі з міжнародного торговельного права та міжнародного комерційного арбітражу ICC Lex Mercatoria, який проходив з 28 листопада по 1 грудня 2014 року в Мінську (Республіка Білорусь) на базі юридичного факультету Білоруського державного університету. Одним із організаторів конкурсу виступив Міжнародний арбітражний суд ICC (Париж). УАА виступила інформаційним партнером конкурсу.

В Україні вийшла нова книга з міжнародного арбітражу: Галущенко Г.В. «Міжнародне інвестиційне право і арбітраж»

Шановні колеги,
Ми раді представити Вам нову українську публікацію в сфері міжнародного арбітражу «Міжнародне інвестиційне право і арбітраж», автор - Галущенко Г.В.

КОНФЕРЕНЦІЯ-ТРЕНІНГ ДЛЯ ЮРИСТІВ З РОСІЇ ТА СНД

Відвідайте Апеляційний суд округу Свеа і задайте питання суддям у ході круглого столу, візьміть участь в ігровому арбітражному і медіаційному слуханні, познайомтеся з авторами книги «Арбітраж у Швеції» при презентації її перекладу на російську мову.

Серія курсів підвищення кваліфікації «EUROLAWYER ACADEMY» правовий курс-практикум

«МІЖНАРОДНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ АРБІТРАЖ« ВІД А ДО Я »: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА, СТРАТЕГІЯ, CASE-STUDIES НАВЧАЛЬНИЙ СУДОВИЙ ПРОЦЕС, ВІЗИТ В ICC». 14-17 ЖОВТНЯ 2014, ПАРИЖ. ОРГАНІЗАТОРИ: “Eurolawyer Events” (London), “Winston & Strawn LLP” (Paris)

KIЕV ARBITRATION DAYS 2014: мислити глобально!

06 – 07 листопада 2014 року у місті Києві, Асоціація правників України проводить четверту міжнародну конференцію «KIЕV ARBITRATION DAYS 2014: мислити глобально!»

Українській юридичній громадськості унікальний ресурс – Електронна бібліотека «Наука права»



Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи