Партнери УАА

      ELSA Kyiv та ELSA Ukraine

У січні 2023 року Українська Арбітражна Асоціація, Всеукраїнська Громадська Організація "Європейська Асоціація Студентів Права України" та Відокремлений підрозділ у місті Києві Всеукраїнської громадської організації "Європейська Асоціація Студентів Права України" підписали меморандум про співробітництво. Метою цього Меморандуму є організація та здійснення співпраці Сторін на основі взаємного обміну інформацією і досвідом у рамках проведення спільних навчально-практичних заходів з метою сприяння розвитку студентських правничих ініціатив і розвитку правничої освіти. 

  ICC Ukraine

08 грудня 2021 в Центральному офісі ICC Ukraine Президент Української Арбітражної Асоціації Олена Перепелинська та керівництво комітету ICC в особі Президента Щелкунова В.І. уклали меморандум про співробітництво. Основною метою підписання Меморандуму є актуалізація співпраці між Сторонами щодо розвитку арбітражу в Україні та сприяння створенню позитивного іміджу України.

 

БЕЛОРУССКИЙ РЕСПУБЛИКАНСКИЙ СОЮЗ ЮРИСТОВ

  МА(т)С "Палата арбітрів при Союзі юристів"

22 лютого 2021 року Українська Арбітражна Асоціація (УАА) і Міжнародний арбітражний (третейський) суд "Палата арбітрів при Союзі юристів" (МАС "Палата арбітрів") підписали Угоду про співпрацю, з метою створення сприятливих умов для популяризації та розвитку міжнародного комерційного та інвестиційного арбітражу, в тому числі і в бізнес-середовищі, а також формування проарбітражной правової системи і правозастосовчої практики.

 

Міжнародний арбітражний центр - IAC

11 серпня 2020 Українська Арбітражна Асоціація (УАА) і Міжнародний арбітражний центр (IAC) підписали  Меморандум про довгострокову співпрацю, з метою більш широкого поширення медіації та арбітражу, як засобу вирішення транскордонних спорів, і створення сучасної арбітражної інфраструктури в своїх юрисдикціях.

 

 Міжнародний центр з врегулювання  спорів - ICDR

23 січня 2015 Українська Арбітражна Асоціація (УАА) і Міжнародний центр з врегулювання спорів (ICDR) підписали  Меморандум про співпрацю щодо просування арбітражу, медіації та інших форм альтернативного вирішення спорів як засобів  врегулювання спорів, що виникають у зв'язку з міжнародними комерційними транзакціями.

 

Грузинська Асоціація Арбітрів

13 лютого 2014 Українська Арбітражна Асоціація (УАА) і Грузинська Асоціація Арбітрів (ГАА) підписали Меморандум про довгострокову співпрацю, направлену на розвиток міжнародного та внутрішнього арбітражу і створення сучасної арбітражної інфраструктури в своїх юрисдикціях.

 

Ліга студентів АПУ

Щорічно з 2013 Українська Арбітражна Асоціація (УАА) та Ліга студентів АПУ на основі Меморандуму про проведення Всеукраїнського конкурсу письмових робіт з міжнародного комерційного арбітражу, а також Меморандуму про проведення Арбітражної школи проводять заходи для студентів-правників та молодих практикуючих юристів.

 

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи