Результати VI конкурсу есе

Конкурс есе з міжнародного комерційного арбитражу щорічно проводиться Українською Арбітражною асоціацією для студентів. Цьогоріч, темою конкурсних робіт була «How to make your home jurisdiction a better seat of arbitration?»

Ми раді оголосити результати VI конкурсу есе з міжнародного комерційного арбітражу!

Зустрічайте учасника конкурсу, який посів 1е місце: Євгеній Васильченко!

Він отримає можливість пройти оплачуване стажування протягом одного місяця в провідній українській / міжнародній юридичній фірмі за напрямом «Вирішення спорів» і отримує грошову премію в розмірі 2,000 грн., а також право стати кандидатом в члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків. До того ж, участник має право бути зарахованим поза конкурсом на VІІ Арбітражну школу УАА.

Друге місце посів Михайло Корчинський!

Він отримує можливість пройти безкоштовне стажування протягом одного місяця в провідній українській/міжнародній юридичній фірмі за напрямом «Вирішення спорів» і отримує грошову премію в розмірі 1,000 грн., а також право стати кандидатом в члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків. Та має право бути зарахованим поза конкурсом на VІІ Арбітражну школу УАА.

Третє місце посіла Ірина Фонотова!

В якості винагороди вона отримає літературу з міжнародного комерційного арбітражу та право стати кандидатом в члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків. Також, учасниця має право бути зарахованою поза конкурсом на VІІ Арбітражну школу УАА.

Ми щиро вітаємо переможців Конкурсу та бажаємо їм подальшого професійного розвитку!

УАА зв'яжеться з переможцями щодо винагороди та стажування.

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи