Autumn Arbitration School

18 жовтня - 12 листопада Українська Арбітражна Асоціація спільно з ELSA Kyiv та ELSA Ukraine провели грандіозний захід - Autumn Arbitration School.

 

Учасники мали змогу прослухати серію лекцій від провідних юристів-арбітражників України та Європи. Варто зазначити, що студенти-правники також мали можливість виконати письмове завдання (написати процесуальний документ), а також отримати фідбек від спікерів щодо його виконання та призи за кращі роботи.

 

Спікерами школи виступили Маркіян Мальський, Сергій Мельник, Анна Гійяр Сажко, Олександр Друг, Олексій Маслов, Сергій Уваров, Надія Микієвич, Денис Пархаєв, Ірина Мороз та Стівен Фініціо.

Завершила івент Панельна дискусія «Кар'єра в арбітражі» за участі  Маркіяна Мальського, Анни Гійяр Сажко, Олени Перепелинської та Миколи Юрлова. Модератор зустрічі Надія Микієвич ставила запитання, які на 100% цікавлять молодих правників.

 

Українська Арбітражна Асоціація, ELSA Kyiv та ELSA Ukraine висловлюють вдячність кожному спікеру за приділений час та цікаві виступи! 

Також ми висловлюємо вдячність нашим учасникам! Організаційний комітет був приємно вражений вашою активністю та чудово виконаними письмовими завданнями!

 

Запрошуємо на майбутні заходи УАА та ELSA Kyiv!

picpicpic

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи