Проведення Загальних зборів членів Української Арбітражної Асоціації

УАА повідомляє про проведення Загальних зборів членів Асоціації, що відбудуться 25 листопада 2020 року. На порядку денному - обрання Президента УАА.

Рішення Загальних зборів будуть прийматися шляхом електронного опитування, тобто надсилання на ім'я Генерального секретаря УАА (secretariat@arbitration.kiev.ua) скан-копій заповнених та підписаних кожним членом УАА бюлетенів.

Паралельно з прийняттям рішень щодо виборів Президента УАА шляхом електронного опитування, цього року ми проведемо обговорення діяльності УАА та обмін ідеями щодо її розвитку в онлайн-форматі в Zoom, 25 листопада в 17:00 за Києвом.

Під час онлайн обговорення Олена Перепелинська також розповість про виконану за 4 роки роботу та відповість на запитання членів УАА.

 

З повагою,
Українська Арбітражна Асоціація

 

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи