Робоча група УАА з розвитку арбітражу ad hoc починає новий етап роботи

З радістю повідомляємо про початок нового етапу діяльності робочої групи УАА з розвитку арбітражу ad hoc в Україні.

Дана група була створена рішенням Правління УАА від 21 січня 2013 року з метою створення практичних умов для сприяння і розвитку в Україні арбітражу ad hoc, зокрема, шляхом розробки відповідних правил і процедур. Робоча група вже успішно завершила перший етап робіт, розробивши Положення про Комітет з призначенням арбітрів.

Координатором наступного етапу роботи групи - з розробки правил сприяння арбітражу ad hoc - виступить Артем Дудко.

З огляду на успішний досвід підготовки Асоціацією Amicus Curiae Briefs, такий же формат роботи буде використаний і для діяльності Робочої групи з розвитку арбітражу ad hoc в Україні.

Запрошуємо всіх зацікавлених членів УАА повідомити про своє бажання взяти участь в новому етапі діяльності даної Робочої групи електронною поштою координатору групи Артему Дудко (artem.doudko@osborneclarke.com) і секретаріату УАА (secretariat@arbitration.kiev.ua)

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи