УАА ЗАПУСТИЛА БАЗУ ДАНИХ АРБІТРІВ

Шановні колеги! Ми раді повідомити Вам про новий проект Української Арбітражної Асоціації - Базу Даних Арбітрів, які можуть брати участь в міжнародних арбітражах, пов'язаних з Україною.

Перша версія Списку Арбітрів була опублікована 8 липня 2020 року на веб-сайті УАА.

Список арбітрів буде поширюватися на заходах, організованих УАА, і буде запропонований різним міжнародним арбітражним центрам для цілей призначення самими центрами, а також користувачам арбітражу, які шукають кандидатів для призначення арбітра стороною або обрання Президента трибуналу.

Список відкритий, тому будь-хто бажаючий приєднатися до списку, з відповідністю до обов'язкових вимог, може подати заяву на ім'я Генерального секретаря (за адресою secretariat@arbitration.kiev.ua), приклавши Резюме і заповнену Анкету відповідно до Процедури включення до Списку Арбітрів.

Якщо у вас виникли питання, будь ласка, звертайтеся до нас за адресою secretariat@arbitration.kiev.ua

база даних арбітрів

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи