Українська Арбітражна Асоціація вітає Ольгу Ворожбит в якості нового члена Правління

Українська Арбітражна Асоціація (УАА) рада оголосити, що Ольга Ворожбит, Партнер практики вирішення спорів київського офісу ЮФ CMS Cameron McKenna була обрана новим членом Правління. Ольга зарекомендувала себе як висококваліфікований професіонал із 15-річним досвідом у сфері вирішення спорів. Ольга вела активну діяльність в якості члена УАА с моменту заснування Асоціації, та зробила свій внесок у діяльність робочої групи з питань розробки проекту закону про юридичний контроль та підтримку міжнародного комерційного арбітражу. Правління УАА вітає Ольгу в якості нового члена Правління, яка готова докласти зусиль до розвитку та успіху Асоціації.

Тетяна Сліпачук, Президент УАА, коментує: «Головним завданням нашої Асоціації є розвиток арбітражу в Україні і тому ми намагаємося залучати до роботи найбільш професійних та відданих експертів в цій сфері. Ми раді, що Ольга стала членом Правління УАА та впевнені, що вона продовжить досягати успіхів на своїй новій посаді».
 
Ольга Ворожбит коментує: «Це призначення є чудовою можливістю зробити свій внесок в роботу Правління УАА. Я дуже рада приєднатися до команди провідних спеціалістів і з нетерпінням чекаю на можливість почати нашу співпрацю та продовжити втілювати позитивні зміни у сфері українського арбітражу».

 

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів