АРБІТРАЖНІ ДНІ GIAC 2024

Українська Арбітражна Асоціація з радістю повідомляє про те, що виступає організатором «Арбітражних Днів GIAC 2024», які заплановані на 10-11 жовтня 2024 року в Тбілісі, Грузія.

Захід, організований Грузинським міжнародним арбітражним центром (GIAC), стане головною платформою для обговорення ключових подій у сфері арбітражу та вирішення спорів.

Про подію: Арбітражні дні GIAC 2024 зберуть провідних практиків арбітражу, юридичних експертів, науковців та професіоналів галузі для динамічного обговорення останніх тенденцій, викликів та можливостей у міжнародному арбітражі.

Чому варто відвідати Арбітражні дні GIAC 2024? Приєднуйтесь до нас на два дні поглиблених панельних дискусій, експертних думок та неперевершених можливостей спілкування з арбітражними професіоналами з усього світу. Подія, що проходить на мальовничому тлі багатої культурної спадщини Тбілісі, обіцяє стати центром обміну знаннями, інновацій та професійного зростання. Не пропустіть шанс поспілкуватися з колегами, обмінятися ідеями та внести свій внесок у формування майбутнього арбітражу.

Приєднуйтесь до дискусії: ми запрошуємо арбітражних професіоналів, юристів, корпоративних радників та всіх зацікавлених сторін взяти участь у цій важливій події. Давайте разом досліджувати розвиток міжнародного арбітражу та сприяти його розвитку.

Реєстрація на сайті: www.giacarbitrationdays.ge

Локація: Republic Event Hall (6 Rose Revolution Square, Tbilisi 0108)

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

web

event

reedings

Заходи