Провідні юристи світу вдруге зберуться в Мінську в рамках Форуму EEDRF-2017

Восени в Мінську вже вдруге пройде Форум із розв’язання спорів в країнах Східної Європи (EEDRF). Міжнародний формат заходу на кілька днів об'єднає юристів з усього світу під одним слоганом «Доведи це, якщо зможеш!» Для обговорення ключових тем, що стосуються розгляду спорів в міжнародному комерційному арбітражі і державних судах.

 

ДАТА:

22 вересня 2017

МІСЦЕ:

DoubleTree by Hilton Hotel, Мінськ, Пр-т Переможців 9

Знижка:

10%-знижка для членів УАА (прохання зазначати при реєстрації)

 

Тематичне спрямування Форуму: отримання доказів в міжнародному комерційному арбітражі та державних судах.

Ключовий спікер - Лорд (Пітер) Голдсміт, PC, QC королівський адвокат, член Таємної ради, співуправляючий партнер і глава практики із судових розглядів в Європі та Азії, працює в «Дебевойз энд Плимптон ЛЛП».

Форум із врегулювання спорів в країнах Східної Європи (EEDRF) організовано та буде проведено за підтримки провідних юридичних фірм, які спеціалізуються на розгляді спорів, а також Арбитражної асоціації (Москва, Росія)*, Української арбітражної асоціації* та Асоціації міжнародного права та арбітражу (BILA). Організаційним партнером Форуму є адвокатське бюро «Сысуев, Бондарь, Храпуцкий СБХ».

Для того, щоб ознайомитись з деталями запрошення, натисніть сюди

Більше інформації на сайті EEDRF

Для реєстрації перейдіть за посиланням

Із питань, пов’язаних із участю в форумі, звертайтесь, будь ласка, до головного координатора Форуму – Гончарик Дар’ї на адресу електронної пошти info@eedrf.com

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів