Тренінг ICC INSTITUTE ADVANCED LEVEL: Написання виконуваних арбітражних рішень

Не пропустіть можливості дізнатись про найкращі практики написання арбітражних рішень та шляхи максимізувати їх виконуваність. Про все це можна буде дізнатись на інтерактивному та практичному тренінгу, вперше організованому ICC Institute в Україні. Захід проводиться за підтримки Української Арбітражної Асоціації, АПУ, ЮФ Asters та Winston&Strawn.

Дата: 12 вересня 2019
Час: 13:00 – 17:30
Місце проведення: БЦ «Леонардо», вул. Богдана Хмельницького 19-21, 14 поверх, м.Київ
Мова заходу: Англійська
Реєстраційний внесок : 100€ - сума включає робочі матеріли , кава-паузу та коктейль-reception.

Цей інтерактивний та практичний тренінг буде зосереджений на процедурних, а також формальних вимогах та висвітлюватиме питання необхідної точності по суті арбітражного рішення.

Попередня програма

Більше інформації про захід та реєстрація

Захід буде корисним для практикуючих юристів, корпоративних юристів, арбітрів, суддів, науковців, експертів з вирішення спорів, досвідчених користувачів міжнародного комерційного арбітражу, зокрема, арбітражу за регламентом ICC, та тих, які хотіли би поглибити свої практичні знання та поділитися своєю думкою з міжнародними експертами.

Щодо додаткових питань про реєстрацію та програму, будь ласка звертайтесь за адресою ileana.delattre@iccwbo.org (пані Ileana Delattre)

Якщо у вас виникнуть питання щодо логістики, звертайтесь, будь ласка за адресою marketing@asterslaw.com (Лілія Яновська)

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи