VI арбітражні дні GIAC

Ми раді запросити Вас на Шосту щорічну конференцію з міжнародного арбітражу, організовану GIAC за підтримки Європейського союзу та Програми розвитку ООН, яка відбудеться 9-11 жовтня 2019 року у Тбілісі.

Арбітражні дні GIAC це головна арбітражна подія Грузії. Після п'ятичрічної історії успіху GIAC, яка бере початок у 2014 році, організатори конференції раді зустрічати у Тбілісі учасників Шостої щорічної конференції з міжнародного арбітражу з з усього світу.

Темою цьогорічної конференції стала "Роль вирішення спорів для державної економіки". Протягом трьох днів конференції, провідні адвокати, радники, експерти та арбітри будуть обговорювати різні теми, пов'язані з міжнародним арбітражем, а в кнці буде проведено сесію запитань та відповідей у інтерактивному та цікавому форматі.

Щоб дізнатись більше про захід та зареєструватись, перейдіть, будь ласка, СЮДИ 

*Для членів УАА діють спеціальні тарифи.

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи