Відкрито реєстрацію на першу літню програму УАА/УКМА з міжнародного комерційного арбітражу

Національний університет “Києво-Могилянська академія”, м. Київ, 5 – 9 серпня 2013 року

Українська Арбітражна Асоціація та Факультет правничих наук Національного університету «Києво-Могилянська академія» запрошують українських та іноземних студентів взяти участь в інтенсивній п’ятиденній літній програмі з арбітражу. Програма відкрита для українських та іноземних студентів четвертого та п’ятого курсу, студентів магістерської програми, а також аспірантів та викладачів, та є безкоштовною для всіх учасників. Кількість учасників обмежена до 30.

Літня навчальна програма включає базові та спеціалізовані курси з арбітражу. Програма складається з п’яти розділів, що охоплюють різні теми у галузі міжнародного комерційного арбітражу (такі як арбітражна угода, обрання та відвід арбітрів, можливі процедури та методи у міжнародному арбітражі, забезпечувальні заходи у міжнародному арбітражі, арбітражні рішення).

Реєстрація на програму триває з 20 травня 2013 року. Кандидати повинні надіслати супровідний лист і резюме з двома рекомендаційними листами на електронну пошту info@arbitration.kiev.ua та training@arbitrade.ua з темою листа: «Літня школа 2013». Кандидати також мають надіслати есе (до 1000 слів) на тему «Майбутнє альтернативного вирішення міжнародних спорів».

А. А. Мелешевич, декан Факультету правничих наук НаУКМА, зазначає:

“Університет усвідомлює важливість викладання альтернативного вирішення спорів для підготовки майбутніх правників. На факультеті уже тривалий час вивчаються і міжнародний комерційний арбітраж і міжнародний інвестиційний арбітраж англійською мовою. Літня школа є послідовним продовженням найкращих традицій факультету.”

«Перша у своєму роді в Україні, програма об’єднала провідних фахівців-практиків та арбітрів, щоб ознайомити українських та іноземних студентів з такою надзвичайно важливою галуззю як міжнародний комерційний арбітраж та сприяти міжнаціональному розумінню арбітражу як ефективного способу вирішення спорів», – говорить Тетяна Сліпачук, к.ю.н., Президент Української Арбітражної Асоціації.

УАА є некомерційною організацією, що об’єднує  юристів з усього світу, діяльність яких пов’язана із теорією та практикою міжнародного арбітражу. Метою асоціації є  популяризація України як місця міжнародного арбітражу та альтернативної площадки для вирішення міжнародних спорів.

Тетяна Сліпачук, к.ю.н., є керівником практик міжнародного арбітражу та міжнародної торгівлі юридичної фірми Sayenko Kharenko. Пані Сліпачук має значний досвід вирішення найскладніших арбітражних спорів як в якості арбітра і голови складу арбітражного суду, так і в якості представника сторони арбітражного процесу.

“Приємно, що традиції Києво-Могилянської академії у викладанні альтернативних способів вирішення спорів поєдналися з практичним досвідом Української Арбітражної Асоціації. Це поєднання якнайкраще забезпечить фаховість та актуальність школи”, – Юлія Черних, координатор літньої школи, ст.викладач Національного університету “Києво-Могилянська академія”, член правління Української Арбітражної асоціації, партнер ЮК ARBITRADE.

Координатор школи:

Юлія Черних, FCIArb, C.Arb
training@arbitrade.ua

+38 044 454 05 08

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи