РЕЗУЛЬТАТИ АРБІТРАЖНОЇ АКАДЕМІЇ УАА

Оскільки Арбітражна Академія УАА успішно завершилась, ми раді поділитися своїми досягненнями!

 

Наша мета полягала в тому, щоб надати українським бізнес-професіоналам, юристам і студентам передові знання та навички з міжнародного арбітражу через практичні та інтерактивні лекції. Основна увага була спрямована на те, щоб надати учасникам інструменти для ефективної навігації у зростаючій кількості міжнародних спорів, у тому числі тих, що виникають під час війни, а також узгодити положення щодо вирішення спорів для нових транскордонних контрактів та проектів, у тому числі для відновлення України.

 

Ми пишаємося тим, що досягли цього завдяки:

Реєстрації: 129 учасників, від студентів до досвідчених радників
Експертизі: зірковий список із 16 лекторів, у тому числі світил міжнародного арбітражу
Навчальній програмі: 16 поглиблених лекцій, що охоплюють основні питання від основ арбітражної угоди до відшкодування збитків та галузевих арбітражів
Кар’єрному натхненню: інтерактивний кар’єрний круглий стіл
Залученості: понад 30 годин інтенсивного навчання, доповненого допоміжними матеріалами

 

Наші учасники поділилися чудовими відгуками, зокрема:

“Висока організація та найкращі лектори!”

«Спікери бездоганно подавали свій матеріал!»

«Вміст був просто фантастичним! Я вважаю, що ви [лектори та організатори] зробили чудову роботу!»

 

Ми також вдячні учасникам за публічні відгуки та публікації: Ангеліні Вакалюк, Олені Овчинниковій, Олексію Кулькіну, Олександру Курячому, Олександрі Безверхній, Світлані Лапіцькій та Людмилі Звєрєвій.

 

Ми не змогли б досягти такого величезного успіху без наполегливої праці та відданості наших спікерів: Prof Loukas Mistelis FCIArb, Felix Dasser, Patricia Shaughnessy, Christoph Müller, Chiann Bao, Jason Fry KC, Philippe Pinsolle, Catherine A. Rogers, Teresa Giovannini, Sara Koleilat-Aranjo, Professor Dr. Maxi Scherer, Russell Childree, Professor Charles Debattista, Giulio Palermo, Samaa Haridi and Mark Kantor. Від імені Української Арбітражної Асоціації та всіх учасників ми дякуємо їм за неоціненний внесок!

 

Ми також хочемо висловити подяку нашому оргкомітету – Олені Перепелинській, Олександру Другу, Олексію Маслову, Сергію Уварову та Анні Гіяр-Сажко – за їх час та зусилля, які вони приклали до приголомшливого успіху Арбітражної Академії УАА.

Ми з нетерпінням чекаємо наших наступних проектів! Залишайтеся на зв'язку! 😊

 

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів