ІV Всеукраїнський конкурс письмових робіт з міжнародного комерційного арбітражу

УВАГА!! Термін прийому робіт продовжено до 6 березня!!!!!! Якщо Ви захоплюєтеся міжнародним комерційним арбітражем, бажаєте зарекомендувати себе перспективним спеціалістом в очах майбутнього роботодавця, мрієте працювати в міжнародній юридичній фірмі, тоді ви неодмінно маєте взяти участь у ІV Всеукраїнському конкурсі письмових робіт з міжнародного комерційного арбітражу, який спільно організовується Лігою студентів ВГО «Асоціація правників України» та ГО «Українська Арбітражна Асоціація».

Тема конкурсної роботи: 


«Contemporary problems of ethics in international arbitration» 


 
Термін прийняття робіт: з 20 січня по 6 березня 2017 року
 
Конкурсні роботи приймаються за адресою: competition@ligauba.org.ua 
 
З конкурсною роботою надсилається анкета учасника. 
Вимоги до конкурсних робіт додаються в додатку до посту в «Положенні» 
 
Нагороди для переможців Конкурсу: 

I місце – учасник, який посяде перше місце за результатами Конкурсу набуває можливість пройти оплачуване стажування протягом одного місяця в провідній українській/міжнародній юридичній фірмі за напрямком «Вирішення спорів» та отримує грошову премію у розмірі 2,000 грн. та право стати кандидатом у члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків. 
 
II місце - учасник, який посяде друге місце за результатами Конкурсу набуває можливість пройти безоплатне стажування протягом одного місяця в провідній українській/міжнародній юридичній фірмі за напрямком «Вирішення спорів» та отримує грошову премію у розмірі 1,000 грн. та право стати кандидатом у члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків. 
 
III місце - учасник, який посяде третє місце за результатами Конкурсу отримує в якості винагороди літературу з міжнародного комерційного арбітражу та право стати кандидатом у члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків 
Переможці Конкурсу можуть бути зараховані поза конкурсом при проведенні відбору учасників до зарахування на V Арбітражну школу УАА. 

 

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів