V Всеукраїнський конкурс письмових робіт з міжнародного комерційного арбітражу

Цікавитеся міжнародним комерційним арбітражем та усім, що ним пов’язано, і прагнете поглибити свої знання у цій сфері? Марите роботою у міжнародній юридичній фірмі, та не знаєте, як справити позитивне враження на роботодавця? Тоді участь у V Всеукраїнському конкурсі письмових робіт з міжнародного комерційного арбітражу – чудова можливість для Вас заявити про себе!

Конкурс організовує Українська Арбітражна Асоціація спільно з Лігою студентів Асоціації правників України.

Що треба для участі у конкурсі?

  • Написати есе англійською мовою на тему «Implications of third party funding in international arbitration»
  • Надіслати роботу за адресою: arbitration@ligauba.org.ua
  • З конкурсною роботою надіслати анкету учасника

Роботи приймаються з 1 грудня 2017 року до 31 січня 2018 року

Вимоги до конкурсних робіт викладені в «Положенні»

А тепер до найприємнішого: що ж отримають переможці конкурсу?

I місце – можливість пройти оплачуване стажування протягом одного місяця в провідній українській/міжнародній юридичній фірмі за напрямком «Вирішення спорів» та грошову премію у розмірі 2,000 грн., а також право стати кандидатом у члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків.

II місце – можливість пройти безоплатне стажування протягом одного місяця в провідній українській/міжнародній юридичній фірмі за напрямком «Вирішення спорів» та грошову премію у розмірі 1,000 грн., а також право стати кандидатом у члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків.

III місце – літературу з міжнародного комерційного арбітражу та право стати кандидатом у члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків

 

Контакти: Наталія Чоп
тел.: 099-187-81-23
e-mail: pr.manager@ligauba.org.ua

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи