Cемінар з питань розрахунку збитків

Запрошуємо Вас на семінар з питань розрахунку збитків, який відбудеться в середу, 26 червня в офісі Integrites за адресою вул. Добровольчих батальйонів 1, м. Київ, та який будуть проводити Віккі Уолл, Олеся Прантюк та Олег Гринюк - бухгалтери з досвідом роботи в проектах форензік із Haberman Ilett (Лондон).

Семінар буде складатися із трьох сесій:

  • Демістифікація рахунків, під час якої експерти пояснюють, як вони переглядають та інтерпретують рахунки;
  • Збитки для юристів, під час якої експерти будуть говорити про різні теорії збитків, про ключові підходи, про які треба думати під час надання інструкцій експерту, та існуючі методології розрахунків; a також
  • Робота з експертом, розмова між експертом з оцінки збитків Віккі Уолл та Президентом Української Арбітражної Асоціації Оленою Перепелинською щодо практичних аспектів у робочих відносинах між юристами та експертами, а далі час, відведений для ваших запитань.

Семінар розроблений для юристів, які працюють з експертами і хотіли б розширити свої знання з питань розрахунку збитків.

Робочою мовою першої і другої сесії семінару є російська мова, а третя сесія буде проведена на англійській мові; слайди російською мовою будуть доступні в друкованому вигляді.

Захід відбудеться з 16.00 до 18.00 в Integrites. Звертаємо Вашу увагу, що кількість місць є обмеженою. 

Зареєструватись на захід можна ТУТ або за адресою info@arbitration.kiev.ua (вказавши у листі назву заходу, ім'я, прізвище та контактні дані учасника).

Участь у заході безкоштовна

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів