ІІ Всеукраїнський конкурс письмових робіт з міжнародного комерційного арбітражу

Не прогавте можливість заявити про себе серед кола юристів як про перспективного спеціаліста у сфері міжнародного арбітражу!

Стартує ІІ Всеукраїнський конкурс письмових робіт з міжнародного комерційного арбітражу, який спільно організовується Лігою студентів ВГО «Асоціація правників України» та ГО «Українська Арбітражна Асоціація».

Тема конкурсної роботи: 
«Standard of proof in international arbitration».

Термін прийняття робіт: з 15 грудня 2014 року по 15 січня 2015 року.

Конкурсні роботи приймаються за адресою: arbitration@ligauba.org.ua

З конкурсною роботою надсилається анкета учасника. 

Нагороди переможців Конкурсу:

I місце – учасник, який посяде перше місце за результатами Конкурсу, отримує можливість пройти оплачуване стажування протягом одного місяця в провідній українській/міжнародній юридичній фірмі за напрямком «Вирішення спорів» та отримує грошову премію у розмірі 2 000 грн. та право стати кандидатом у члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків. 

II місце - учасник, який посяде друге місце за результатами Конкурсу, отримує можливість пройти безоплатне стажування протягом одного місяця в провідній українській/міжнародній юридичній фірмі за напрямком «Вирішення спорів» та отримує грошову премію у розмірі 1 000 грн. та право стати кандидатом у члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків.

III місце - учасник, який посяде третє місце за результатами Конкурсу, отримує в якості винагороди літературу з міжнародного комерційного арбітражу та право стати кандидатом у члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків.

Конкурсні роботи оцінюватимуться Комісією з представників ГО «Українська Арбітражна Асоціація» у складі: Ольга Ворожбит, партнер практики вирішення спорів київського офісу ЮФ CMS Cameron McKenna; Маркіян Мальський, партнер юридичної фірми Arzinger; Ярослав Петров, радник юридичної фірми Астерс та Олена Перепелинська, радник юридичної фірми Sayenko Kharenko (голова Комісії).

Стажування надаються юридичними фірмами CMS Cameron McKenna, Arzinger, Sayenko Kharenko та Астерс. Грошові премії надаються ЮФ «Лавринович і партнери». Література з міжнародного комерційного арбітражу надається МЮФ «Бейкер і Макензі Сі-Ай-Ес Лімітед»

Кращі письмові роботи будуть опубліковані на сайті ГО «Українська Арбітражна Асоціація»

Положення про ІІ Всеукраїнський конкурс письмових робіт з міжнародного комерційного арбітражу

Анкета учасника

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи