Семінар «Побудова кар’єри в міжнародному арбітражі»

УАА та МЦВС (Молоді та Міжнародні) спільно провели семінар «Побудова кар’єри в міжнародному арбітражі»

13 листопада 2013 року відбувся семінар «Побудова кар’єри в міжнародному арбітражі», організований спільно Українською Арбітражною Асоціацією (УАА) та Міжнародним центром з врегулювання спорів (Молоді та Міжнародні) у приміщенні готелю Альфавіто, Київ. Основним доповідачем виступив Володимир Хвалєй, Бейкер і Маккензі (Москва), який поділився своїм баченням останніх тенденції у міжнародному арбітражі та власним досвідом, у тому числі щодо створення Міжнародного арбітражного суду при Торгово – промисловій палаті Білорусі.

Модератором круглого столу виступила Президент УАА Тетяна Сліпачук, Sayenko Kharenko (Київ). Учасниками дискусії стали досвідчені юристи в сфері міжнародного арбітражу: Дмитро Євсєєв, Арнольд і Портер (Лондон), Марія Костицька, Вінстон та Стровн (Париж), Маркіян Мальський, Арцінгер (Київ), Інна Єляшкевич, МЦВС (Нью-Йорк) та Галина Жукова, Вайт енд Кейс (Париж).

Учасники дискусії поділилися власним досвідом та надали студентам та молодим юристам цінні поради щодо того, як розпочати кар’єру в міжнародному арбітражі та стати успішним практиком у цій сфері. Після обговорення відбулася сесія запитань та відповідей.

Спонсорами заходу виступили компанії Арцінгер (Київ), Бейкер і МакКензі (Київ) та Лавринович і партнери (Київ).

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи