Зустріч з Лукасом Містелісом, головою суду при CEDRAC

Українська Арбітражна Асоціація в рамках своєї діяльності, спрямованої на зміцнення співпраці та обмін досвідом з провідними фахівцями в сфері міжнародного арбітражу, проводить зустріч з головою суду при Кіпрсько-Євроазіатського центрі розгляду спорів та арбітражу (CEDRAC), професором Лукасом Містелісом, який люб’язно погодився стати гостем УАА в рамках свого короткострокового візиту до Києва. Зустріч відбудеться 22 січня 2013 року о 16:30 за адресою: ресторан SINGLE, провулок Музейний 6, м. Київ.

В рамках зустрічі будуть розглянуті нові можливості вирішення спорів за допомогою міжнародного арбітражу на Кіпрі, після чого учасники круглого столу зможуть обмінятися думками і задати свої питання. У ході всього круглого столу в учасників буде можливість насолодитися кавою та десертами.

Реєстраційний збір за участь у заході складає 150 грн.

Участь у заході для членів Української Арбітражної Асоціації безкоштовнa.

Участь у заході внутрішніх юристів компаній, представників арбітражних або третейських судів та викладачів безкоштовна за умови ранньої попередньої реєстрації до 18 січня 2013 року включно.

Кількість учасників обмежена форматом заходу. Реєстрація закінчується 21 січня 2013 року.

З питань реєстрації звертайтесь до Альони Онищенко електронною поштою aonishchenko@sk.ua або за телефоном +38 (044) 499 6000.

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів